INSPECTIE

INSPECTIE

Elektriciteit is een mooi en onmisbaar goed, maar brengt ook gevaren met zich mee, zoals aanrakingsgevaar, kortsluiting en brandgevaar. Daarom moet iedere nieuwe en bestaande elektrotechnische installatie’s voldoen aan de vastgestelde normen NEN1010:2007+C1:2008/A1:2011/C1:2011. Bestaande installaties kunnen worden geïnspecteerd volgens de norm NEN3140.

Als u uw installatie laat inspecteren door CS Techniek, bent u verzekerd van een onafhankelijke en deskundige inspectie, die door ons wordt vastgelegd in een duidelijke rapportage. Als gecertificeerd inspecteur weten wij precies waar op gelet moet worden om te voldoen aan de bepalingen in de normen. Maar belangrijker is nog dat uw veiligheid en bedrijfscontinuïteit zijn gewaarborgd, doordat eventuele tekortkomingen tijdig worden opgespoord!

Onze rapportage voldoet uiteraard aan alle eisen die gesteld worden door verzekeringsmaatschappijen en de arbeidsinspectie. Bovendien is onze rapportage zo opgesteld, dat u er in de praktijk prima mee uit de voeten kunt. U weet met de rapportage van CS Techniek in de hand precies waar en hoe u uw installatie kunt verbeteren, zodat u een optimale en veilige werkomgeving kunt creëren binnen uw bedrijf. Dat is goed voor uw bedrijfsvoering en gezond voor uw medewerkers!