Bedrijf

Over ons

CS Techniek staat voor jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische veiligheid. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, tekenen en inspecteren van alle vormen van elektrische installaties volgens NEN1010, NEN3140 en NEN60204. Als onafhankelijk en zelfstandig opererend installatie- en inspectiebedrijf leveren wij u een gefundeerd advies, waarmee u weer verder kunt. Coen Smit heeft in 2004 onze onderneming opgericht vanuit de visie dat veiligheid altijd voorop moet staan. 

CS Techniek kan u hierin kundig adviseren. Daarbij houden wij niet van luchtfietsen – onze adviezen moeten passen bij úw dagelijkse praktijk!.

Wij zijn gecertificeerd door installQ, iKeur de landelijke vereniging van inspectiebedrijven en aangesloten bij Techniek Nederland. Door persoonlijke examens, uitgevoerd door een onafhankelijk bureau wordt de kwaliteit van onze dienstverlening geborgd en up to date gehouden. Wij zijn een kleine onderneming – dit betekent voor u als opdrachtgever dat er korte communicatielijnen zijn en u altijd de juiste persoon te spreken krijgt. Door onze flexibele instelling zijn wij in staat om gericht met u mee te denken en maatwerk te leveren.

CS Techniek staat voor jarenlange ervaring op het gebied van elektrotechnische installaties.

Goed onderhoud is het behoud