REFERENTIES

REFERENTIES

DUNEA
“Sinds 2004 maken wij gebruik van CS Techniek op het gebied van NEN3140, engineering, werkvoorbereiding en revisietekenwerk. Coen brengt deskundigheid, kennis, ervaring en rust mee in zijn werk, dat vinden we erg prettig. Hij is een deskundig iemand, die hard wil werken. Vanuit zijn rustige, open uitstraling krijg je al snel het vertrouwen dat het gewoon wel goed zit.
Coen heeft veel klussen en projecten voor ons gedraaid. De opvallendste klus was het vervangen van de traditionele terreinverlichting door LED-verlichting op 3 grote locaties. Coen speelde hier een grote rol in bij de berekening, engineering, werkvoorbereiding en uitvoering. Wij hebben daar als bedrijf, bijvoorbeeld door de energiebesparing, goede exposure door gekregen vanuit de gemeente Den Haag en lokale media. Dat was zonder Coen minder vlot verlopen.” (Dunea, producent en distributeur van drinkwater)

Mauriks Toegangstechniek
“Je wordt niet zomaar partner bij ons, je moet echt kennis in huis hebben over toegangstechniek en beveiligingsmiddelen. CS Techniek is een van onze partners, en terecht. Je merkt dat Coen verstand heeft van onze producten. Hij weet precies wat zijn klanten nodig hebben en wat wij kunnen leveren. Hij maakt daartussen altijd een goede match. Wij hebben absoluut een prima samenwerking” (Mauriks, importeur Nice toegangscontrole- en beveiligingsmiddelen)

TOORENBURG
“Coen werd ons een jaar of vijf geleden aanbevolen door een installateur waar wij veel mee werken. Sindsdien schakelen wij CS Techniek veel in voor de uitwerking van detailplannen, als opzichter en controleur van werken en als onafhankelijk inspectiebedrijf.
Coen heeft goede inhoudelijke, technische kennis en is een prettige sparringspartner als er zich een probleem voordoet. Hij geeft vanuit zijn onafhankelijkheid altijd gedegen advies aan de klant over mogelijke oplossingen.

Als ontwerper vallen Coens inzet en werkwijze op. Hij werkt geconcentreerd en zorgt ervoor dat er een gedegen installatie wordt ontworpen, die voldoet aan huidige en toekomstige veiligheidseisen.
Recent hebben wij een project afgerond voor een school in Meppel, van 30.000 m2. Coen speelde een doorslaggevende rol om het project op tijd af te ronden en hielp ons enorm met het ontwerp van een volledig 10kV energienet, inclusief de benodigde bemetering en omschrijving in het bestek. Zelfs nu, na aanbesteding, krijgen we nog complimenten van de aannemer over het ontwerp.” (Van Toorenburg, adviesbureau voor Warmte-, Koel- en Electrotechniek)

JIFFY PRODUCTS
Ontwerpen, tekenen, begroten en installeren van kantoorgebouw Jiffy Products te Hoek van holland. Inmiddels huisinstallateur geworden van Jiffy products en uit deze positie verschillende uitbreidingen van hun fabrieksinstallaties uitgevoerd. Zoals nieuwe energie aansluiting gerealiseerd met achterliggende verdeelinrichtingen en installaties.
Wegwerken van afwijkingen uit een NEN 3140 inspectie rapport.

Referentie projecten inspecties:
NEN3140 keuringen van diverse kleinere installaties
NEN3140 keuring van Tennis en fitness centrum Westvliethal te Den Haag in opdracht van verzekeringnemer.
NEN3140 keuring van Tennis en fitness centrum De Leyens te Zoetermeer in opdracht van verzekeringnemer.
NEN3140 keuring van indonesisch restaurant In Amsterdam en Almere in opdracht van verzekeringnemer.
NEN3140 keuring van AVR Gemeente Den Haag in opdracht van van Toorenburg.
NEN3140 keuring van Monterssorischool te Monster, Gemeente Naaldwijk in opdracht van van Toorenburg. (na brand)
NEN3140 keuring van Bernadetteschool te Naaldwijk, Gemeente Naaldwijk in opdracht van V&R Techniek.
NEN3140 keuring van cafe restaurant de Westgaag te Maasdijk in opdracht van BOS Elektrotechniek
NEN 1010 keuring Penitiaire Inrichting Poort van Schiphol in opdracht van Technikeur.
NEN 1010 keuring COOP vestiging in opdracht van Technikeur.
NEN 1010 keuring Ramspolbrug, verlichting N50 (Rijkswaterstaat) in opdracht van Technikeur.

Verschillende kleinere installatie projecten bij particulieren.
Kleine utiliteit projecten.
Onderhoud, reparaties en aanleg van automatiseringen van vleugel en schuif –poorten en slagbomen.